Taistokallio

Kilpailutoiminta

Taistokallion ratsastuskenttä ja maneesi tarjoavat päivittäisen toiminnan ohella oivat puitteet kilpailujen järjestämiselle. Parkkipaikkaa on myös laajennettu, jotta trailereita mahtuu enemmän ja kilpailijat voivat saapua kauempaakin. Tällä hetkellä tiluksilla ei ole maastoesteitä, joten järjestämme pääasiassa este- ja kouluratsastuskilpailuja. Kilpailut ovat useimmiten Virtuaalisen ratsastajainliiton alaisia. Tiloissamme voidaan myös järjestää näyttelyitä sekä erilaisia villejä tapahtumia tai kilpailuja.

Alla olevasta linkistä pääset kisakalenteriimme, josta löydät sekä menneet että tulevat kisat ja tapahtumat.


KilpailukalenteriKasvatustoiminta

Kasvatan Taistokalliossa pienimuotoisesti suomenhevosia ja suomalaisia puoliverisiä. Kaikki kasvatit ovat ratsuhevossuuntaisia. Vanhemmat valitaan varsoille huolella, jotta jokainen kasvatti täyttäisi kasvatustavoitteet. Suomenhevosistamme haluan rotuleiman mukaisesti luonteeltaan valppaita ja rauhallisia. Kasvatuksessa pyrimme myös siihen, että meiltä tulee monipuolisia ja kestäviä ratsuja. Myös puoliveristen kasvatuksessa tavoitteena on kasvattaa monipuolisia urheiluhevosia, jotka ovat rohkeita ja käyttäytyvät hyvin.

Minulla on muutama myyntiehto kasvattieni suhteen:
  ★ Kasvatin sivut ilmoitetaan minulle kahden viikon kuluessa kaupoista
  ★ Kasvatit on rekisteröitävä Virtuaaliseen ratsastajainliittoon
  ★ Kasvattajaliitteeksi merkitään Taistokallion tai Taiston
  ★ Kasvattajaksi tallin tunnus TAIS3817

Toivon kasvateilleni toimintaa, oli se sitten kisausta, ratsastustunteja tai vain omistajansa kanssa touhuilua. Toivon myös, että varsojen tulevaisuuden suhteen annetut lupaukset pidetään, eli teet varsan kanssa sitä mitä olet kauppojen yhteydessä kertonut tekeväsi. Varsojen sukupuolta tai nimeä ei saa muuttaa sen jälkeen, kun niistä on sovittu. Orin saa kuitenkin halutessaan ruunata. Kasvattieni käyttö jalostuksessa on suotavaa, mutta ei pakollista ellen sitä erikseen jonkin kasvatin kohdalla toivo. Jos syystä tai toisesta olet luopumassa kasvatistani, tarjoa sitä ensin minulle. Voin haluta ottaa kasvatin itselleni tai voin tarvittaessa etsiä sille uuden kodin.

Meiltä saa kysyä tilausvarsoja, voit ottaa yhteyttä minuun joko keskustassa tai sähköpostilla. Hevoset ovat pääsääntöisesti tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille ja jalostuskysymyksiä otan mielelläni myös keskustassa tai sähköpostilla.

Kasvatit

14.2.2021 sh-o Taistokallion Kuutamo i. Taavetti e. Kuunkudelma
21.2.2021 sh-t Taistokallion Sahrami i. Kuin Surmaisi Sahakielen e. Suklaamarmeladi
23.2.2021 hann-t Taiston Demiguise i. Demons in my mind e. Dolores
virtuaalitalli | virtuaalihevonen
ulkoasu © VRL-08660, otsikkokuva © Pixabay, koristekuva Cherie / lisenssi
divider © Amretasgraphics